okey cokey pig in a pokey

Olen ”aloittanut sarjakuvablogin” jo varmaan viisi kertaa lyhyen elämäni aikana. Tämä on ensimmäinen kerta kun olen oikeasti saanut asioita paitsi skannattua, niin peräti nettiin asti! Onpas aikaansaava olo.

Vakavasti puhuen, koen hiukan hankalaksi ylläpitää pidempikestoisia projekteja sekä luottaa omaan sanalliseen ja kuvalliseen ilmaisuuni – ja siihen kaikkeenhan sarjisblogin pitäminen on aika ihanteellista harjoitusta. Pidän siis tätä blogia ainakin ensisijaisesti itseäni varten, mutta en suutu kovin verisesti jos tahdot ilmaista läsnäolosi kommentoimalla. : D (päinvastoin..! <3)

Minulla on varastossa muutama merkintä kuluneen parin kuukauden ajalta, ja aion alkajaisiksi postata ne kaikki putkeen. Senkin jälkeen lupaan pyhästi päivittää vähintään kerran kuussa!

Nauttikaa (jos suinkin mahdollista)!

Aino

2 kommenttia - “okey cokey pig in a pokey”

  1. Elmeri Kirjoittaa:

    OOOoooh saanko kunnian olla blogisi ensimmäinen kommentti!? ;)

    Sä vaikutat kerrassaan herttaiselta ihmiseltä ja tätä blogia on ilo lukea! Tykkään hulluna siitä että oot värittänyt näitä tollen villerantamaisen suurpiirteisesti. Mun tekis mieli kommentoida jokaiseen postaukseesi että ”Ääääk öö iik oot niin hellyyttävä että itken ;;” mut sen sijaan voit mielessäsi lukea tän kommentin uudestaan joka kerta kun päivität <3 Nautin suuresti. Hip hei!

  2. ainono Kirjoittaa:

    Kääk, kiitos!! Tämä oli ehkä maailman ilahduttavin ja imartelevin ensimmäinen kommentti. ;u; Sinäkin vaikutat kerrassaan somalta ihmiseltä! Ja villerantamaisuus on iso kehu, olen lukenut ko. henkilön sarjiksia vielä harmittavan vähän mutta hänen tyylinsä on aika mahtava.
    Vielä kerran, kiitos! <3

Jätä vastaus